Vi vidste det jo godt!

Vi vidste det jo godt!
Opgaven er jo vel nok ret enkel. Der skal tilskrives 2,08 feriedage pr. måned fra den 1. september 2020 for alle ansatte. Det er ikke nogen større udviklingsopgave.

Men men men – med 20 års erfaring i fortolkning af overenskomster, så har vi første gang til gode, at den selv samme overenskomst fortolkes på samme måde hos alle. Så vi kunne godt regne ud, at tilskrivning af ferie ikke var så enkelt endda.

Hvad med ferie i timer?
Hvad med 14 dages lønnede?
Hvad med deltidsansatte?
Hvilken faktor skal der tilskrives med?

Hvornår skal der tilskrives?
– Sidste dag i måneden?
– Sidste dag i lønperioden?
– Samme dag som lønudbetalingen foretages?
osv. osv. 😊

Spørgsmålene hober sig op og selvfølgelig først nu, hvor slaget for alvor skal slås.

Der er sjældent langt fra tanke til handling i SmartTID. Særligt i forhold til en opgave som denne, som har konsekvenser for alle vores kunder.

Så, vi sætter hovederne sammen, via Teams naturligvis, med udvikling, konsulenter og support. Vi definere den rette fleksible løsning og får den udviklet, testet og dokumenteret, skrevet hjælpevejledninger og får planlagt opdatering hos alle kunder og ikke mindst skrevet et nyhedsbrev med information.

Det går der lige et par hektiske dage med – men vi bliver klar med den mest fleksible ferietilskrivning, som håndterer alle de fortolkninger vi er stødt på – indtil nu.

Hvor er det fantastisk at stå i spidsen for et team af dedikerede medarbejdere hvor den slags lader sig gøre.