SmartTIDs persondatapolitik

I SmartTIDs persondatapolitik gøres rede  for, hvordan SmartTID anvender de personoplysninger, du efterlader dig, når du besøger hjemmesiden. Du skal altid være opmærksom på, at du som internet bruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på internettet.

Cookies

 SmartTIDs hjemmeside anvender cookies bl.a til brug for søgeoptimering.

 Indsamling af data ved besøg på SmartTIDs hjemmeside

SmartTID har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger. Når du har besøgt SmartTIDs hjemmeside, indsamles følgende oplysninger om dig:

  • Hvilke sider du har kigget på og hvornår – dit ”elektroniske spor”,
  • Hvilken browser du bruger,
  • Hvilken ip-adresse du har.

Når du browser på nettet, efterlader du dig et “elektronisk spor”, som afslører, hvor du har været. Det spor opstår i kraft af, at din browser sender informationer til en server, f.eks. “Jeg vil gerne se siden, der hører til adressen www.smarttid.dk“.

De fleste browsere fortæller om deres fabrikat og versionsnummer, f.eks. Microsoft Internet Explorer version 7.0. Serveren kan så returnere den side du har bedt om, således at den vises korrekt med netop din browser.

Samtidig med at din browser beder om www.smarttid.dk sender den nogle andre informationer til den pågældende server, herunder bl.a. din ip-adresse (din “adresse” på internettet). Serveren ved så, hvor den side, som du har bedt om, skal sendes hen.

Formålet med indsamling af data

De oplysninger, som er nævnt ovenfor, kan SmartTID bl.a. bruge til at se, hvilken vej du bruger for at finde information på www.smarttid.dk.

SmartTID kan bl.a. se, om du starter fra forsiden og bevæger dig ned på undersiderne, eller om du hopper ind midt på hjemmesiden fra f.eks. en søgemaskine. Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af SmartTIDs hjemmeside.

 Indsamling af data ved abonnement på nyhedsbrev

 Ved tilmelding til SmartTIDs nyhedsbrev registreres den e-mailadresse, som du selv afgiver.

Oplysningerne anvendes til automatisk at sende dig SmartTIDs nyhedsbrev. Oplysningerne registreres hos SmartTIDs databehandler (webhotel). Enkelte medarbejdere hos SmartTID har adgang til en liste over abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder SmartTID sig løbende orienteret om omfanget af abonnementer.

Oplysningerne videregives ikke, og oplysningerne slettes med det samme, hvis du afmelder dit nyhedsbrev.