SmartTID har Danmarks bedste overenskomstmotor

SmartTIDs overenskomstmotor er illustreret med denne animation, der viser at SmartTID tager en lang række parametre og holder dem op imod overenskomster, lokalaftaler, individuelle regler – skrevne som uskrevne, og i den sidste ende leverer lønarter til et lønsystem.

I 20 år har vi arbejdet på denne motor og så længe der kommer nye regler og fortolkninger til, så fortsætter vi med det. Der findes ca. 200 overenskomster i Danmark og vi har gennemarbejdet de fleste – specielt dem inden for produktion, transport, lager & logistik samt landbrug. Ud over overenskomsterne findes der mere en 10.000 indgående lokalaftaler, så det siger lidt om hvor komplekst det kan være at få møde og gå hjem tid omdannet til korrekte lønarter i et lønsystem.

Det har vi I SmartTID sat os for at gøre. Ikke ved at have dem oprettet i systemet, men ved at have så fleksibel en løsning, så det er muligt at sætte alle disse regler op i systemet. Det vi også har lært gennem 20 år er, at der stort set ikke findes to virksomheder der kører efter samme regler. De har måske grundlæggende den samme overenskomst, men når det drejer sig om arbejdstid og overtid, så er der ofte en individuel lokalaftale eller en anderledes fortolkning af den.

Vores erfarne konsulentteam er eksperter i overenskomster

Vores erfarne konsulentteam er eksperter ud i disciplinen med at få lokale fortolkninger sat op i SmartTID så vores overenskomstmotor leverer korrekte lønarter til lønsystemet. Vi understøtter alle anerkendte danske lønsystemer, og når der kommer nye til – så kaster vi os også over dem.

Vi lægger vægt på, at alle oplysninger der kan påvirke overenskomstmotoren skal samles op hos medarbejderen selv. Så vi spørger, alt efter opsætning, efter de oplysninger vi skal bruge. Er der eks. forskel på hvordan overtid og andre tillæg beregnes, alt efter om man arbejder hjemme på værkstedet eller har perioder ude som rejsemontør – ja så spørger vi blot medarbejderen ved indstempling og/eller giver mulighed for at vælge det undervejs. Tillæg kan være afhængig af rigtig mange parametre, og vi har styr på dem alle i SmartTID. Alt hvad der afviger fra en norm, er tydeligt markeret i SmartTID via vores smiley ordning. Herved kan en afdelingsleder, værkfører, bogholder eller hvem der nu skal godkende registreringerne nemt spotte afgivelser.

SmartTID er mere end tidsregistrering

For os i SmartTID er tidsregistrering, så meget mere, end blot at registrere at der er arbejdet fra 07:00 – 15:00. Så har I overenskomster, lokalaftaler eller blot regler i jeres virksomhed som kan påvirke lønne i den sidste ende, så inviter os indenfor og lad vores konsulenter hjælpe med at digitaliserer tidsregistreringen hos jer. Vi er helt sikre på, og har masser af referencer der kan bekræfte det, at det samlet set ikke er en omkostning at få løst den opgave hos os. De fleste, arbejdsgivere som arbejdstagere, går ind for korrekt løn til tiden og netop det, tager vi meget seriøst i SmartTID. Vi lægger også stor vægt på at have gennemskuelighed i beregningerne så alle kan følge med. Det skaber høj grad af tillid til systemet, og når der så ovenikøbet er penge at spare – så gør det vel heller ikke noget.