SmartTID Team Planlægning

SmartTID Team planlægning er et modul i SmartTID, som er tilgængelig via vores web portal. Det er i virkeligheden et ældre modul som vi tidligere kun har haft i vores Windows klient.

Modulet er udviklet i samarbejde med en virksomhed i vindmøllebranchen, som havde et behov for at planlægge deres medarbejdere og ressourcer i et centralt værktøj, for at slippe for en masse individuelle regneark hos de enkelte planlæggere.

Når der planlægges i SmartTID, kan vi sikre at den enkelte medarbejder, sitemanager, team leder m.v. kun kan vælge at registrere tid på de jobs, som vedkommende er planlagt til den pågældende dag.

Selve tidsregistreringen kan foretages via vores standard komme/gå løsning på terminal eller smartphone. Den kan også foretages via Time Sheet modulet som findes i webportalen eller via SmartTID Phone (version 3) appen, der har indbygget Time Sheet registreringsmodul.

Visuel planlægning

SmartTID Team planlægning er designet til, at lave visuel planlægning for virksomheder, der har behov for overblik over teams med en eller flere medarbejdere, som arbejder på et job i en eller flere dage ad gangen. Det er ikke til planlægning ned på timebasis som eks. opgave eller vagtplanlægning, men til planlægning i perioder over hele dage. SmartTID Team planlægning vil derfor være særlig egnet til:

• Montører, måske særligt rejsemontører
• Håndværkere på større byggepladser
• Entreprenører
• Generelt virksomheder der planlægger deres medarbejdere på job, sager og projekter der strækker sig over en eller flere dage.

Ved at bruge SmartTID Team planlægning sikrer man sig:

• Et komplet overblik over alle medarbejdere
• Ingen dobbeltbookinger
• Nemt at spotte hvilke medarbejdere som ikke er planlagt til noget
• Undgå decentral planlægning i egne regneark eller andre typer dokumenter

Team Planlægning er 100% integreret

SmartTID Team planlægning er naturligvis en 100% integreret del at det øvrige SmartTID. Det betyder at den efterfølgende faktiske tidsregistrering, overenskomst behandling, integration til løn og ERP-systemer er en naturlig del af pakken.

Man kan dog sagtens bruge Team Planlægning som et selvstændigt modul, som ikke kræver at der også registreres tid i SmartTID.