Elektronisk tidsregistrering

SmartTID er løsningen for en travl landmand som i stedet for administration vil få frigivet timer til at lede og fordele arbejdet. SmartTID er løsningen uanset hvor mange medarbejdere, der bruger det. Du betaler kun for de medarbejdere, som tidsregistrerer i den pågældende måned.

Med SmartTID er der flydende licens. Det betyder, at du i sæson med ekstra mandskab blot skal indføre de ekstra medarbejdere i systemet og lade dem stemple som de øvrige. Med SmartTID er det endvidere nemt for fremmedsprogede, idet systemet kan sættes op til det sprog, den enkelte forstår.

Ud med timesedlerne

I landbruget kender du sikkert til timesedler som medarbejdere skal aflevere enten dagligt eller en gang om ugen. Du kender sikkert også til besværet med, at medarbejdere glemmer at udfylde dem, og at de ikke får dem afleveret til tiden. Med SmartTID er det slut. Alt, hvad medarbejderne skal gøre, er at registrere sig, når de kommer, og når de går.

Hvis en medarbejder er ansat på en fast lokation, kan der på væggen hænge en terminal, som bruges ved registrering af komme og gå tid. Hvis en medarbejder er i marken, kan vedkommende registrere sin tid og evt. opgaver på en smartphone.

Spar tid og få overblik med SmartTID

Med SmartTID vil du komme til at spare tid på at indtaste de timesedler, der kommer fra medarbejdere, ligesom du slipper for at rykke for dem, så du kan få timerne bogført. Med SmartTID er alt, du skal gøre at kontrollere og godkende dagens tidsregistreringer.

Vores smiley-funktion gør det nemt for dig at få overblik over, om der er afvigelser. Du har altid mulighed for manuelt at rette i kladden.

I SmartTID er der endvidere en besked funktion, hvor du kan sende besked til en enkelt medarbejder eller sende en kollektiv besked, hvis du har brug for det.