Visma Enterprise Danmark er førende leverandør af løn- og HR-systemer på det danske marked. Flere end 1.400 mellem og store virksomheder har i dag et af vores systemer, herunder Visma Løn, Visma HR, Visma.net Expense og Visma EasyCruit. Vores løsninger er til for at understøtte medarbejderens rejse i en virksomhed med automatisering af essentielle processer såsom rekruttering, personale- og lønadministration. Vores kunder skal kunne koncentrere sig om deres kerneforretning i tillid til, at vi håndterer deres løn- og HR-forpligtelser korrekt.
Visma Enterprise er en del af Visma, der er Europas førende udbyder af softwareløsninger til både det private og offentlige marked. I Visma har vi omtrent 8.500 ansatte fordelt over 12 lande, der sammen ønsker at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger.

Systemerne taler sammen

Vi finder det vigtigt at forenkle og effektivisere hverdagen for landets Løn- og HR-ansvarlige med hjælp fra vores systemer. Visma HR og Visma Løn taler derfor naturligvis sammen. Det betyder, at alt medarbejderdata er integreret på tværs af vores systemer.

Vismaenterprice.dk

SmartTID har en standard integration til e-conomics projekt og ordre modul. Vi lægger stor vægt på at understøtte den opbygning vores kunder har valgt i deres ERP system.