BDL A/S er et ERP-virksomhedskonsulenthus med dyb viden inden for udvikling og implementering af Microsoft Dynamics 365 Business Central, NAV & Power Platform.

Hos BDL lægger vi stor vægt på forskellighed, så vi altid kan stille en konsulent, der dækker lige præcis dine behov. Det stærkeste team med de bedste kompetencer og tværfaglig forståelse giver den største værdi for kunden.

Erfaring fra forskellige brancher koblet med blandingen af ny viden og rutine inden for ERP-systemer skaber en god dynamik, og gør os i stand til at tilbyde vores kunder et produkt af høj kvalitet. Samtidigt gør det os i stand til at supportere alle versioner af NAV og Dynamics 365 Business Central.

Vi har gennem alle årene samarbejdet med såvel små som store produktions-, handels-, service- og logistikvirksomheder. Derfor har vi et godt kendskab til kerneprocesserne i din forretning.
Vi ved hvad der er vigtigt i branchen og kan give kompetent og seriøs sparring inden for disse områder, hvad enten din virksomhed vil have en add-on til et eksisterende Dynamics NAV, løftes til Business Central eller ønsker at flytte sit ERP-system fra fx Dynamics AX / C5 til Microsoft Dynamics 365 Business Central.

BDL

Visma Enterprise Danmark er førende leverandør af løn- og HR-systemer på det danske marked. Flere end 1.400 mellem og store virksomheder har i dag et af vores systemer, herunder Visma Løn, Visma HR, Visma.net Expense og Visma EasyCruit. Vores løsninger er til for at understøtte medarbejderens rejse i en virksomhed med automatisering af essentielle processer såsom rekruttering, personale- og lønadministration. Vores kunder skal kunne koncentrere sig om deres kerneforretning i tillid til, at vi håndterer deres løn- og HR-forpligtelser korrekt.
Visma Enterprise er en del af Visma, der er Europas førende udbyder af softwareløsninger til både det private og offentlige marked. I Visma har vi omtrent 8.500 ansatte fordelt over 12 lande, der sammen ønsker at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger.

Systemerne taler sammen

Vi finder det vigtigt at forenkle og effektivisere hverdagen for landets Løn- og HR-ansvarlige med hjælp fra vores systemer. Visma HR og Visma Løn taler derfor naturligvis sammen. Det betyder, at alt medarbejderdata er integreret på tværs af vores systemer.

Vismaenterprice.dk

SmartTID har en standard integration til e-conomics projekt og ordre modul. Vi lægger stor vægt på at understøtte den opbygning vores kunder har valgt i deres ERP system.