SmartTID solgt til Confirma Software

Pr. 11. september 2023 har Confirma Software købt SmartTID. Pressemeddelelsen fra Confirma Software kan læses her

Jarle Mørk, CEO for Confirma Software, uddyber:

”Købet af SmartTID tilføjer et nyt og spændende produktudbud til vores voksende portefølje af ERP-relaterede produkter til det nordiske marked. SmartTID har en imponerende kundeliste, og vi planlægger at introducere løsningen til vores kunder i Sverige, Finland og Norge. 

Driften af SmartTID vil fortsætte som tidligere, og du vil se de samme smilende ansigter, som du er vant til. 

Gennem vores nye søsterselskaber på tværs af Norden får vi også adgang til en række produkter og services, som kan være relevante for dig. Vi vil informere dig om de nye tilbud, men hvis du har behov inden for ERP, POS, Quality Management eller Customer Engagement, så tøv ikke med at kontakte os allerede nu. Vi sætter dig i kontakt med de relevante eksperter.”

Ændringer hos SmartTID
Det er de samme dygtige og kompetente medarbejdere, du vil møde fremadrettet, men der sker en udskiftning i ledelsen. Kent Weel Sørensen, som er salgs- og konsulentchef, overtager daglig ledelse, og Poul Christensen vil i en overgangsperiode fortsætte sit arbejde i udviklingsafdelingen. Lene Christensen, som hidtil har arbejdet som HR- og kommunikationsansvarlig samt været en del af ledelsen, fratræder sin stilling.

Nye muligheder
Salget giver nye muligheder for at udbrede og videreudvikle SmartTID på det nordiske marked samt sikre, at SmartTID stadig har førertrøjen når det gælder om håndtering af overenskomster indenfor produktion, transport samt lager og logistik. Det giver også SmartTID mulighed for at udvikle sig yderligere og indtage flere brancher og blive en markedsledende spiller på det nordiske marked.