SmartTID søger implementeringskonsulent

Vi har travlt hos SmartTID, og søger derfor pr. 1. marts 2019 en implementeringskonsulent, som skal være med til at implementere SmartTID hos nye kunder. Vi forestiller os du har erfaring som konsulent inden for ERP branchen eller lignende. Du skal have plads i dit hjem, til en hjemmearbejdsplads og kommer til at høre ind under vores konsulentchef i Odense. Der vil – særligt i starten af ansættelsen – være arbejdsdage, som vil foregå på kontoret i Odense. Der vil være nogen kørsel til kunder i hele landet, så du skal kunne stille egen bil til rådighed, som vi naturligvis afregner efter statens takst.

Vi vægter følgende egenskaber i nævnte rækkefølge:

  • Erfaring med implementering af softwareløsninger hos virksomheder – evt. som ERP-konsulent
  • Erfaring med løn og tidsregistrering
  • Gode kommunikationsevner – også på Engelsk

Din personlige profil kunne se således ud:

Du er et venligt menneske med en høj faglighed og god autoritet. Du har gode samarbejdsevner og kan problemfrit begå dig i de forskellige brancher, som vi arbejder i. Du kan lide at have mange bolde i luften, men du er også i stand til at sige fra, hvis det går for stærkt. Du er pligtopfyldende og samvittighedsfuld, men du vil også, om nødvendigt, kunne række ud og bede om hjælp.

Vi tilbyder:

  • Spændende arbejdsplads med brug af de nyeste teknologier
  • Gode erfarne kollegaer
  • Hjemmearbejdsplads
  • Løn efter kvalifikationer

Om os:

SmartTID er en mindre virksomhed i rivende udvikling og vækst. Virksomheden har hovedkontor i Grindsted, region Sydjylland. Alle vore medarbejdere har hjemmearbejdspladser, så kommunikation og daglig kontakt foregår via skype, telefon og mails. Der vil også være fællesmøder i Grindsted. Kan du se dig selv som medarbejder i en mindre, dynamisk virksomhed, og har du mulighed for at arbejde hjemmefra på fuld tid, så send en ansøgning med tilhørende CV.

Ansøgningsfristen er den 21. januar 2019 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler vil blive afviklet fredag den 25. januar 2019 og tirsdag den 29. januar 2019.

Ansøgning og CV. sendes pr. mail til: lc@smarttid.dk Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte konsulentchef Kent Weel Sørensen på tlf. nr. 70200795

Se mere på www.smarttid.dk