Floorball sponsor

SmartTID sponsorerer Frederikshavn Blackhawks floorball

Frederikshavn er blevet udpeget som landsholds by for de danske landshold i floorball. SmartTID sponsorerer nu på 3. sæson, den lokale Frederikshavner klub Blackhawks floorball.

I weekenden 10-11. november, spillede både herre og damelandsholdet træningskampe mod Norge i Frederikshavn. For herrernes vedkommende var det sidste afpudsning inden VM om 3 uger. Mens damerne spillede VM kvalifikation.

Kampene blev spillet om søndagen. Planen var, at der skulle spilles kampe både lørdag og søndag, men grundet et uheld på Oslofærgen, hvor en person på tragisk vis faldt overbord, nåede de to norske landshold først frem til Frederikshavn søndag morgen, hvor de aftalte kampe blev spillet. I kampen med damelandsholdet, vandt Danmark 4-2 over Norge.

DR sender i øvrigt alle landskampe fra Frederikshavn de næste år.