SmartTID søger konsulent

Vi har travlt hos SmartTID, og søger derfor pr. 1. februar 2019 en faglig dygtig konsulent, som skal være med til at vedligeholde- og supportere vores eksisterende kunder i tæt samarbejde med vores implementeringskonsulenter og supportere. Du vil have direkte kundekontakt og skal være med til at hjælpe vore mange kunder, både med de daglige problemer de måtte have, men også kunne hjælpe dem videre med hele den variation af funktionalitet vi tilbyder i SmartTID, som f.eks. at opsætte overenskomster. Vi forestiller os, at du har solid erfaring som konsulent inden for ERP-branchen eller lignende. Du skal have plads i dit hjem til en hjemmearbejdsplads. Der vil – særligt i starten af ansættelsen og under oplæring – være arbejdsdage, som vil foregå i hhv. Odense og Grindsted. Du skal kunne stille egen bil til rådighed.

Vi vægter følgende egenskaber i nævnte rækkefølge:

  • Erfaring som konsulent – gerne indenfor ERP-branchen
  • Erfaring med løn og tidsregistrering
  • Gode kommunikationsevner – også på Engelsk

Din personlige profil kunne se således ud:

Du er et venligt menneske med en høj faglighed og god autoritet. Du har gode samarbejdsevner og kan problemfrit begå dig i de forskellige brancher, som vi arbejder i. Du kan lide at have mange bolde i luften, men du er også i stand til at sige fra, hvis det går for stærkt. Du er pligtopfyldende og samvittighedsfuld, men du vil også, om nødvendigt, kunne række ud og bede om hjælp.

Vi tilbyder:

  • Spændende arbejdsplads med brug af de nyeste teknologier
  • Gode erfarne kollegaer
  • Hjemmearbejdsplads
  • Løn efter kvalifikationer

Om os:

SmartTID er en mindre virksomhed i rivende udvikling og vækst. Virksomheden har hovedkontor i Grindsted, region Sydjylland. Alle vore medarbejdere har hjemmearbejdspladser, så kommunikation og daglig kontakt foregår via skype, telefon og mails. Der vil også være fællesmøder i Odense og Grindsted. Kan du se dig selv som medarbejder i en mindre dynamisk virksomhed, og har du mulighed for at arbejde hjemmefra på fuld tid, så send en ansøgning med tilhørende CV.

Ansøgningsfristen er den 3. december 2018 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler vil blive afviklet mandag den 10. december 2018 og torsdag den 13. december 2018

Ansøgning og CV. sendes pr. mail til: lc@smarttid.dk Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Poul Christensen på tlf. nr. 70200795. Se mere på www.smarttid.dk