SmartTID integrerer med Intect.

Hør mere på vores webinar den 17. juni kl 10:00

Integrationen effektiviserer behandlingen af din virksomheds data, idet de registrerede timer og medarbejderstamdata synkroniseres på tværs af systemerne.

Det har den betydning, at du minimerer mængden af manuelle tasteopgaver, hvilket ikke alene sparer dig for en masse tid, men også sikrer dig korrekt overførsel af data.

Fordelene ved at integrerer løn og tid er mange:

Du minimerer mængden af fejl i lønkørslen

Når dine medarbejderes timer registreres i SmartTID vil disse data blive overført til Intect, hvor de bliver omregnet fra timer til løn. Det sker automatisk, hvorfor du er sikret en langt større nøjagtighed end ved manuel indtastning.

Du fjerner en administrativ byrde

Når din virksomheds data synkroniseres på tværs af systemerne, fjerner du alle unødvendige manuelle processer. Det betyder, at du frigiver en masse tid, der før blev brugt på administrativt arbejde, som nu kan bruges på at drive, udvikle og skabe værdi for din virksomhed.

Du får skabt et bedre overblik

Med integrationer som denne sikrer du din virksomhed et langt bedre overblik. Når dine systemer taler sammen, behøver du ikke ajourføre dig i alle systemer for at holde dig opdateret, da alle data er synkroniseret. Når du skal lave løn, behøver du med andre ord ikke at være logget ind i SmartTID, da al data du skal bruge, allerede er tilgængelig i Intect og omvendt.

Deltag gratis på vores webinar om integrationen

Vil du vide mere om integrationen mellem SmartTID og Intect kan du med fordel deltage på vores gratis webinar ”Automatisér dine processer”, hvor vi demonstrerer, hvordan integrationen mellem SmartTID og Intect kan effektivisere dit administrative arbejde.

Webinaret er gratis og afholdes torsdag den 17. juni kl. 10:00.

Tilmeld dig her!