Moderne tidsregistrering

20 kr.

Pr. medarbejder pr. md.

Vi hjælper

hele vejen gennem opsætningen så I får maximal udbytte af SmartTID

Prøv det GRATIS

Vil tilbyder 30 dages gratis prøveperiode

SmartTID har løsningen!

Den enkle

Med en SmartTID TAG læser bliver det ikke nemmere at registrere sin tid. Hold brikken for når du komme og går samt evt. til og fra pause. TAG læseren er helt ideel til virksomheder som ønsker enkel komme/gå registrering til faste lokationer.

Det er også mulighed lave jobregistrering via TAG læser på opgave numre. Det er dog vores anbefaling at se mod den moderne løsning via tablet hvis man har et større behov for tidsregistrering på projekter og sager.

Den moderne

SmartTID Tablet virker i princippet som TAG læseren. Den tilbyder dog en lang række flere features så medarbejderen eks. selv kan følge med i hvor mange timer, overtid, ferie m.v. der er registeret i indeværende og tidligere lønperioder. Den kan også vise totaler for flex, timebank, afspadsering, ferie osv.

SmartTID Tablet tilbyder også jobregistrering så tid på sager og projekter kan følges præcist. Det kan bl.a. bruges til hurtig og præcis fakturering samt efterkalkulationer på projekter og sager.

Den mobile

Med en rigtig app til din iPhone, iPad, Andriod telefon eller tablet åbner der sig helt nye muligheder for at kunne registere tid løbende for medarbejdere som ikke nødvendigvis opholder sig på samme lokation hver dag. Det er bl.a. service montører, håndværkere, konsulenter, entreprenører osv.

SmartTID Phone kan kombineres med GPS registrering således at alle komme/gå og job stemplinger kan følges præcist og eks. dokumenteres overfor kunder.


Vi er til at snakke med